Baby update – jaar 2020

De laatste update die ik had gepost was toen Louis 12 weken was. In die blogpost vertelde ik dat ik nu ‘meer’ tijd zou hebben om vaker een post te schrijven. Dit was echter dus niet het geval…

Nu ik deze post schrijf is Louis bijna 1 jaar, morgen mag Louis 1 kaarsje uitblazen.

Jeetje, wat is dit een heftig jaar geweest zeg! Sowieso het Corona virus, maar ook zeker hier thuis met Louis. Het slapen en het huilen zijn een groot probleem geweest thuis.

Verschillende keren bij de huisarts aangeklopt, werden we na 10,5 maand eindelijk doorverwezen naar het ziekenhuis. Eindelijk werden wij serieus genomen en werden er stappen ondernomen. Louis werd namelijk voor 6 dagen opgenomen in het ziekenhuis voor zijn slaapprobleem. Hij was niet alleen, mama was er alle dagen ook bij. Het was zwaar, maar het heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. In een andere post zal ik hier uitgebreid over vertellen, hoe de ziekenhuisopname is verlopen.

Deze ziekenhuisopname was net één week voor de feestdagen. Gelukkig mochten we voor de kerst weer naar huis. Niet dat we een kerstgevoel hadden, maar toch fijn dat we weer naar huis mochten.

De feestdagen hebben wij het rustig aangedaan en was het alweer het nieuwe jaar.

De december, januari en februari maanden zijn hier altijd druk met feest en verjaardagen. Papa is in de eerste week van januari jarig, Louis 3 februari en mama 6 februari. Dus lekker ‘druk’. Nou ja druk, dit keer anders door Corona, want we zitten midden in de lockdown…

xxx
Sterrenwolkje

nutrilon pepti

Baby update – week 16 (terug in de tijd)

Louis James 1 jaar!

Louis James Sterrenwolkje