Baby update – week 12

Louis sterrenwolkje

Nu Louis 12 weken oud is, heb ik iets meer tijd om af en toe een blog post te plaatsen. Eerder toen ik zwanger was van Louis schreef ik elke week een mommie update. Nu ga ik elke week een baby update schrijven. Ik hoop dat jullie dit leuk vinden om te lezen, hoe het met Louis en mij gaat.

Ja Louis is alweer 12 weken oud, gewoon al 3 maanden! Ik weet dat het cliché klinkt, maar wat gaat het hard zeg.

Een paar weken geleden heeft Louis voor het eerst echt naar ons geglimlacht. Wauw, dit was zeker een hoogtepuntje! Louis lacht nu ongeveer elke dag en wat is het heerlijk als we hem zien lachen in plaats van huilen.

We hebben geregeld contact met de kinderarts over Louis. De kinderarts adviseerde ons om meer regelmaat en ritme te gebruiken. Daarom hebben we nu ons eigen ritueeltje ’s avonds.

Om 19.00u geven we Louis de fles en nadat hij zijn flesje op heeft gaat hij lekker in bad. Na het warme badje, masseer ik Louis in met een rustgevende olie. Schone luier, romper en slaapzakje aan. Daarna nog even een verhaaltje voorlezen en dan is het bedtijd. Rond 20.00u ligt hij in zijn bedje. Dit wil niet zeggen dat meneertje meteen in slaap valt… Soms moet ik nog wel 5x naar hem toe, maar dat geeft niet. Ik merk wel echt dat Louis het fijn vindt om meer ritme te hebben.

Louis sterrenwolkje
Ik vind deze foto zo schattig! Hij lijkt hier al zo groot hihi.

Er gebeurt gigantisch veel in de wereld, door het Corona virus. Ik vind dit erg moeilijk en ben af en toe verdrietig, omdat ik mijn zwangerschapsverlof anders had voorgesteld. Ik vind het super jammer dat opa’s en oma’s niet op bezoek kunnen komen en kunnen knuffelen met Louis. Hier is natuurlijk niets aan te doen, maar het is wel jammer. Ik probeer geregeld te facetimen met familie, zodat ze Louis nog wel zien.

Gelukkig is Louis nog klein en merkt nog niks van de situatie…

Nu we toch alleen maar thuis zijn, ben ik het huis aan het opruimen. Ik ben alle kastjes en kamer aan het uitmesten. Zo kom ik nog wel eens dingen tegen die ik al een hele tijd kwijt was, hihi.

Ik heb sinds kort iets nieuws ontdekt! De app Vinted. Nu ik toch thuis alles aan het opruimen ben kan ik meteen de spulletjes op de app zetten. Ik vind het leuk om mijn ‘eigen winkeltje’ te hebben. Vroeger had ik mijn eigen webshop en dit begint toch wel weer een beetje te kriebelen.

Ben je benieuwd wat ik allemaal te koop heb staan op Vinted?! Klik hier!

Tussen het opruimen door, maken we met ze drieën geregeld een lange wandeling. Dit is eigenlijk het hoogtepunt van de dag haha en natuurlijk als Louis lacht.

Ik hoop dat het elke dag een beetje beter met de wereld gaat. Ik spreek jullie volgende week weer.

xxx
Sterrenwolkje

Weleda Liniment reinigingsmelk

Heerlijk ruikende billetjes!

YOUTUBE KANAAL!

louis james Sterrenwolkje