Baby update – week 16 (terug in de tijd)

nutrilon pepti

In mijn vorige baby update vertelde ik dat Louis en ik bij de kinderarts waren geweest en dat er eindelijk stappen werden genomen. Ik kreeg van de arts een pot Hero Baby Nutrasense mee. De eerste voeding leek goed te gaan, maar de voedingen erna waren weer drama. We moesten de pot op maken om te zien hoe het verder zou gaan…

De Hero Baby Nutrasense viel niet in de smaak bij Louis, dus kregen we Nutrilon Pepti. Dit is trouwens echt goed geregeld. Ik belde de kinderarts op en legde de situatie uit en de volgende dag werden er maar liefst 5 potten voeding bezorgd. Gelukkig wordt deze voeding vergoed, want een pot Pepti kost €38 per stuk.

We geven Louis nu een paar dagen Pepti en ik merk verschil. Gelukkig! Hij drinkt zijn flessen bijna altijd op. We gaan met kleine stapjes vooruit. Het onrustige is nog niet helemaal weg, maar ik denk dat Louis nu eenmaal zo is… Ik hoop dat wanneer hij wat ouder wordt, dit van zelf over gaat en zichzelf beter kan vermaken.

Afgelopen week was het super lekker weer en zijn mijn vriend en ik voor het eerst 2 uurtjes op pad geweest zonder Louis. Ik vond dit erg spannend, maar Louis was in goede handen. Om 19.00 lag Louis in bed en kwam mijn schoonmoeder bij ons thuis oppassen. Mijn vriend en ik zijn toen met de scooter weggegaan. Wij vinden het altijd heerlijk om na het eten met de scooter hier in de buurt rond te rijden. We hebben een lange rit gemaakt en onderweg zijn we even gestopt, om naar de koeien te kijken.

sterrenwolkje
sterrenwolkje

Het was die avond nog zo warm, dus hebben we een lekker ijsje gehaald.

Alweer enige tijd geleden was het mijn eerste moederdag en kreeg ik van Louis en mijn vriend deze chocolade aardbeien. Ik wilde jullie alsnog even deze heerlijke aardbeien laten zien.

moederdag Louis James

Aankomende week moet ik met Louis weer naar de kinderarts, om te bespreken hoe en nu verder.

Verder heb ik deze week geen plannen en doen Louis en ik het lekker rustig aan. Het wordt mooi weer, dus we zullen lekker in de tuin te vinden zijn…

-xxx- Sterrenwolkje

action baby doekjes test

Action baby doekjes test

Baby update – jaar 2020