Box organizer

AliExpress box organizer

Superleuk zo’n box in de woonkamer, maar een beetje opbergruimte is ook wel fijn. Wij hebben voor een ronde box gekozen, zonder lades. Wij wilden dat de box er ruimtelijk uit zou zien, zodat het niet zo’n groot ‘obstakel’ zou zijn in de woonkamer. Maar dan mis je dus wel een opbergla waar je allerlei spullen in zou kunnen opbergen. Nu heb ik iets gevonden voor aan de box, waar ik zijn spulletjes in kwijt kan…

Namelijk een box organizer van AliExpress! Woow, deze organizer is ideaal. De ‘zak’ kan je aan elke kant van de box hangen waar je maar wilt. Er zitten 3 bevestiging strikjes aan en die kun je gemakkelijk aan de box vastmaken.

De organizer is erg ruim, zo heb je voldoende plek voor de spulletjes. Er zitten 2 grote vakken in.

AliExpress box organizer

Ik heb de box organizer voor €2,61 gekocht op AliExpress. Klik hier als je hem ook wilt bestellen.

Ik heb er zelf 2 besteld op AliExpress. Één voor aan de box en de ander voor aan zijn ledikantje. Wanneer je de organizer ophangt aan de box of ledikantje, kijk dan goed of het wel veilig is en dat je kindje hier niet in verstrikt raakt.

Wat heb ik allemaal in de organizer?
Allereerst leek het mij handig dat er een verschoningsmatje in zit. Zo hoef ik niet helemaal naar boven, wanneer de ‘kleine’ een vieze luier heeft. Nu kan ik het matje uit de organizer halen en neerleggen in de box of op de bank. Daarnaast zitten er wat luiers en natte doekjes in. Dit vind ik het belangrijkste om in de organizer te hebben.
Niet alleen praktische spullen, maar zo heb ik ook een knuffeltje in de organizer.

AliExpress box organizer

Ik ben superblij met de organizer! Hij ziet er mooi en ‘clean’ uit. De stof is lekker zacht en ook een mooie kleur.

Op internet bij verschillende babywinkels vind je ook organizers voor aan een box of ledikant, alleen deze zijn vele malen duurder.

Hebben jullie ook een organizer voor aan de box? Zo ja, let me know in de reactie.

xxx
Jill

mommie update week 37

Mommie update – week 37

Bevallingsverhaal

bevallingsverhaal