DIY – Dino lamp

DIY - Dino lamp

Wat leuk dat ik mijn creaties met jullie kan delen. De ‘dino lamp’ is het eerste do it yourself project wat ik op mijn blog deel. Ik leg jullie in deze post stap voor stap uit wat je moet doen en wat je voor de dino lamp nodig hebt.

Wat heb je nodig?
– Lampen voet ( had ik nog ergens op zolder liggen, maar volgens mij is deze van de Ikea.)
– Lampen kap, Action €3,99
– Lamp, Action
– Dino’s, Action €8,95
– 2x Spuitbus, Action €1,99
– Lijm, Action €1,19

DIY dino lamp

Stap 1
Wat was het lastig om de dino’s te bevrijden van de doos. Ze zaten aan de onderkant vast met ijzerdraad, wat helemaal gedraaid was. Maar na ongeveer 15 minuten had ik alle dino’s bevrijd en kon ik eindelijk beginnen haha.

DIY dino lamp

Stap 2
Het leek mij leuk om de dino’s in de kleur wit te verven. Ik bracht alle dino’s naar buiten en legde een vuilniszak neer, zodat ik de dino’s kon verven. Ik heb voor een spuitbus gekozen, omdat dit het makkelijkste is om de dino’s een andere kleur te geven. Achteraf leek het mij ook leuk om de dino’s in hun eigen kleur te laten, voor een meer speels effect. Je moet zelf beslissen wat jij het leukste vind. Ik heb de dino’s denk ik wel 5x geverfd, dit was nog best wel een klusje.

DIY dino lamp

Stap 3
Nadat alle dino’s droog waren, kon ik beginnen met de dino’s op de lampenvoet te plakken. Ik heb niet alle dino’s gebruikt, omdat dit een beetje te veel was. Maar ik heb een superleuk idee, voor de overige dino’s. Binnenkort hierover een DIY op www.sterrenwolkje.nl.

Stap 4
Draai de lamp erin en de lampenkap erop en je bent klaar!

DIY-Dino lamp

Ik vind de lamp echt supergaaf geworden en krijgt ook een mooi plekje in zijn kamertje. Ik vind het echt een eyecatcher!
Volgens mij is dit ook echt een lamp die je in een dure woonwinkel zou kunnen vinden.

Ik ben benieuwd of jullie deze DIY ook gaan maken, laat het mij weten hieronder in de reactie.

Veel DIY plezier!

Mommie update – week 25

Gehaakt mandje van de Action

gehaakt mandje action