Favoriet van Louis

bibs speen

Wanneer je in verwachting bent, koop je van alles in de hoop dat je kleine het leuk vindt of er iets aan heeft. Zo heb ik ook van alles gekocht van verschillende merken, kleuren en welke variaties je maar kan bedenken… Hier zaten ook een aantal miskopen bij, maar daar vertel ik meer over in een andere blogpost. Gelukkig heeft Louis ook een aantal favorieten! In deze blogpost serie wil ik elke keer een favoriet van Louis onder de aandacht brengen.

Één van de eerste dingen die ik kocht toen ik in verwachting was van Louis was een speen. Ik volgde wat Instagram accounts en zag vaak de BiBs speen voorbij komen. Ik moest deze natuurlijk ook hebben en bestelde er meteen 3 in verschillende kleuren.

Ik wilde niet alleen een BiBs, nee ik wilde ook een Difrax speen. Zo kon ik kijken wat Louis het fijnst vond.

Vanaf het eerste moment is de BiBs speen een favoriet bij Louis. Louis moet niks van de Difrax speen hebben. Wanneer ik de Difrax in zijn mond stopt spuugt hij deze meteen weer uit. De BiBs speen daarentegen is zijn lust en zijn leven, haha! Hij vindt deze geweldig.

De speentjes zijn gemaakt van 100% natuurrubber en bevatten geen stoffen, zoals de standaard plastic speentjes van BPA en PVC. Het advies is daarom om ze maar 6 weken te gebruiken. Daarna kun je ze het beste vervangen. Door de zuigkracht van het kindje vervormt een natuurrubber speentje sneller dan andere speentjes. 

Ik vind het zelf een fijn idee dat de spenen van natuurrubber zijn gemaakt en niet van chemisch plastic. Voordat je de speen gaat gebruiken is het belangrijk om de speen uit te koken in water. Dit zorgt ervoor dat alle bacteriën dood gaan.

Waar te koop?
Verschillende sites bieden ze aan, maar ik bestelde ze bij
Musthaves by Kell. De prijs is €4 per stuk.
Bol.com €5,95 per stuk.

hoe maak je een ledikant op

Hoe maak je een ledikantje op?

Indeling van de commode

indeling commode