Gehaakt mandje van de Action

gehaakt mandje action

Wat hou ik toch van de Action! Ze hebben daar altijd zulke leuke spulletjes en zo ook dit mandje.

Dit mandje past superleuk in de babykamer. Ik wilde graag nog iets voor op de commode om wat spulletjes in te doen. Zo was ik laatst in de Action en had eigenlijk alleen waxinelichtjes nodig, maar je kent het wel. Je komt altijd met veel te veel thuis…

Ik was lekker aan het snuffelen in de Action en kwam toen dit mandje tegen. Dit was de enige crème kleurige die nog in het schap lag. Dus ik dacht die is voor mij.

Het mandje staat perfect op de commode! Ik heb in het mandje wat verzorgingsproducten gedaan. Eigenlijk wilde ik er nog eentje om wat schattige knuffeltjes in te doen, alleen was dit de enige nog in deze kleur. Ze hadden nog wel blauwe en donker grijze.

gehaakt mandje action

Het mandje is gehaakt en de afmeting is 18 x 14 cm. Het mandje scoor je voor een fijn prijsje van €2,99 bij de Action. Aan het mandje zit ook een lusje, zodat je het mandje ook aan een haakje kan ophangen.

Wat hebben jullie op de commode staan? Laat het mij weten in de reacties hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIY - Dino lamp

DIY – Dino lamp

DIY – planten ecosysteem

DIY - Ecosysteem