Heerlijk ruikende billetjes!

Weleda Liniment reinigingsmelk

Louis is nu 2 maanden oud en per dag gaan er aardig wat luiers doorheen. Niet alleen luiers maar ook de billendoekjes gaan hard. Louis heeft een onregelmatige stoelgang, maar wanneer hij poept zitten zijn billetjes helemaal onder. Ik maak dit natuurlijk meteen schoon met billen doekjes en ’s avonds gaat hij lekker in bad. Maar soms heb ik het idee dat die billendoekjes niet altijd helpen tegen de geur…

Ik gebruik de billendoekjes van de Kruidvat, maar ik wilde ook een keer iets anders proberen.

Nu ik ongeveer alleen nog maar thuis zit door het Corona virus, heb ik genoeg tijd om op onderzoek uit te gaan. Ik vind het heerlijk om de Etos site af te struinen en nieuwe producten te ontdekken voor mijn kleintje.

Zo kwam ik de Weleda Liniment reinigingsmelk tegen. Ik ben sowieso al erg fan van Weleda, omdat zij producten gebruiken die natuurlijk zijn.

Weleda baby

Wat is Liniment?
Liniment is een 100% natuurlijk traditioneel Frans mengsel van olijfolie en kalkwater om babybilletjes te reinigen. Weleda heeft aan dit recept extract van biologische Calendula, plantenoliën en zuivere bijenwas toegevoegd. Daarmee is Liniment Reinigingsmelk een 4-in-1 formule die de gevoelige huid van de babybilletjes reinigt, verzorgt, kalmeert en beschermt. Een bio en 100% natuurlijk alternatief voor vochtige babydoekjes.
Liniment heeft een zeer goede verdraagzaamheid en die dermatologisch is bewezen.

Een uitkomst voor de gevoelige babyhuid. 

Weleda Liniment reinigingsmelk
  • Verzorgt schrale plekjes. 
  • Alternatief voor vochtige babydoekjes.
  • Reinigt uiterst mild.
  • Voorkomt roodheid.
  • Met biologische olijfolie, sesamolie en zuivere bijenwas.

Hoe gebruik ik de Reinigingsmelk van Weleda?
Wanneer Louis heeft gepoept, haal ik eerst alles weg met de billendoekjes van de Kruidvat. Daarna doe ik een beetje reinigingsmelk op een watje en veeg dit over zijn billetjes. Even laten luchten en daarna een nieuwe luier.

- Verzorgt schrale plekjes.  - Alternatief voor vochtige babydoekjes. - Reinigt uiterst mild. - Voorkomt roodheid. - Met biologische olijfolie, sesamolie en zuivere bijenwas.

Ik vind dit product erg fijn, omdat het de billetjes van mijn kleintje verzorgt. Zijn billetjes voelen ultra zacht aan en zijn verzorgd. Daarnaast ruiken ze ook nog eens heerlijk.

De Liniment reinigingsmelk kan je ook alleen gebruiken. Dit vind ik zelf niet zo ideaal, omdat ik dan 100 watjes nodig heb om hem schoon te krijgen. Maar wanneer jouW kindje bijvoorbeeld allergisch is voor billendoekjes is dit zeker een uitkomst.

De Weleda Liniment reinigingsmelk is te koop bij de Etos voor €12,49.

Niet heel goedkoop, maar het is een flinke fles van 400 ml. Hier doe ik erg lang mee, omdat ik maar 1 watje met reinigingsmelk per keer nodig heb. Ik heb de reinigingsmelk gekocht bij de Etos met 15% korting. Bij de Etos hebben ze vaak goede aanbiedingen op Weleda.

Ik ben benieuwd of jij dit product gebruikt voor je kleintje, of dat je een andere methode hebt. Let me know in de reacties.

Niks lekkerder dan heerlijk ruikende baby billetjes, haha!

huilbaby

Huilbaby?

Baby update – week 12

Louis sterrenwolkje