Hemeltje

hemeltje mamaloes

Vanaf het moment dat ik zwanger ben en de babykamer ging decoreren, wist ik dat ik heel graag een hemeltje boven het bedje wilde. Op Pinterest had ik verschillende babykamers gezien die ook een hemeltje boven het bedje hadden. Dit wilde ik ook!

Nadat alle meubels in de babykamer stonden kon ik eindelijk beginnen met het decoreren. Dit vind ik één van de leukste dingen om te doen in mijn zwangerschap. Ik had al aardig wat accessoires gekocht, maar nog geen hemeltje.

Ik wist al precies welk hemeltje ik wilde hebben. Dit was eigenlijk een kwestie van bestellen en ophangen. Ongeveer een maand geleden heb ik het hemeltje besteld op de webshop van MamaLoes.

Het hemeltje kost €39,95. Klik hier voor meer informatie.

Het hemeltje wat ik gekocht heb is in de kleur soft grey. Ik vond dit het best passen bij het kamertje. Het hemeltje geeft een extra ’touch’ aan de kamer. Het ziet er zo gezellig uit!

Niet alleen ziet het er gezellig uit, het geeft ook voor de ‘kleine’ een geborgen gevoel als die in zijn bedje ligt.

mamaloes klamboe

Toen ik het hemeltje had opgehangen, vond ik het nog een beetje kaal. Ik had toevallig al een aantal maanden geleden via AliExpress een soort mobiel besteld. Dit heb ik aan het hemeltje gehangen en het is nu helemaal af.

Ik ben nu ongeveer 37 weken zwanger en is het afwachten wanneer de kleine zich meldt…

mommie update

Mommie update – week 35 & 36

Wat wordt zijn eerste geboortepakje?

eerste geboortepakje