Hoe kies je de juiste kinderwagen?

Dubatti kinderwagen

Toen ik nog maar 9 weken zwanger was, zijn mijn vriend en ik naar de Prenatal gegaan om een beetje ideeën op te doen. Dit liep echter uit op ‘ruzie’, omdat wij het toen al niet eens konden worden… Ik wilde namelijk heel graag de Joolz en mijn vriend de Stokke. Ik wist al 3 jaar geleden dat ik graag een Joolz wilde. Met een discussie hebben wij de zoektocht gestaakt en hebben wij een compromis gesloten. Mijn vriend mag de kinderwagen uitzoeken en ik mag de babykamer inrichten.

De maanden gingen voorbij en we hebben nog een paar gekeken naar de Stokke kinderwagen, ikzelf vond dit nog steeds niet mijn ding. Maarja we hadden immers een deal gesloten…

Begin november zijn we samen naar Baby Park geweest om de knoop door te hakken en een kinderwagen te kopen. We ging natuurlijk meteen naar de Stokke kinderwagen, maar ik zag dat mijn vriend iets minder enthousiast was dan daarvoor. Hij vond ‘hem’ toch wel erg groot. We haalde de verkoopster erbij en die legde ons het een en ander uit. We wilde graag weten hoe je Stokke kinderwagen in elkaar klapt. De verkoopster deed haar ding en na enige tijd was die in elkaar geklapt. Mijn vriend en ik keken elkaar aan en we dachten ‘wat een groot ding’.

stokke kinderwagen

Mijn vriend was niet echt onder de indruk van de Stokke en de prijs was ook aardig hoog. We zijn toen met de verkoopster langs verschillende merken gegaan, om te kijken of er iets voor ons bij zat. Allereerst gingen we naar de Mutsy kinderwagens. Ik vond deze modellen er erg leuk uitzien. De kinderwagens zijn niet zo groot en daardoor erg handzaam. Maar er was een maar… Het in en uitklappen van de kinderwagen ging totaal niet makkelijk. De verkoopster had zelf ook problemen hiermee. Ik probeerde het een paar keer, maar ik gaf het op. Ik moet er niet aandenken, dat ik straks 10 minuten hiermee sta te hannesen.

De Mutsy werd het ook niet! We hebben toen nog wat andere merken bekeken en kwamen daarna bij de Dubatti.

Dubatti kinderwagen

Wauw wat een mooie wagen! Mijn vriend en ik waren meteen verliefd. Dit wordt hem! Het model ziet er strak uit en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Welk merk wij ook zouden nemen de kinderwagen zou helemaal zwart worden. Dus zo ook bij de Dubatti kinderwagen. Wij vinden zwart chique en modern.

Wij waren erg benieuwd hoe je de kinderwagen in elkaar moet klappen. De verkoopster deed het voor en daarna mocht ik het proberen. Jeetje, wat gaat dit makkelijk. Wat wij ook erg prettig vinden is dat wanneer je het frame heb ingeklapt deze gewoon rechtop blijft staan en niet vanzelf weer uitrolt.

Nadat wij met de Dubatti over het parcours hadden gelopen, waren we helemaal verliefd. De kinderwagen loopt soepel en is erg wendbaar. De kinderwagen heeft een kleine draaicirkel.

dubatti kinderwagen

We konden niet wachten om de kinderwagen mee naar huis te nemen! Maar hij moest eerst besteld worden. We liepen met de verkoopster mee naar de computer en bestelde de Dubatti kinderwagen. Wij hebben gekozen voor luchtbandjes, zodat het een all terrain wagen is. Wij hebben namelijk een hondje en wanneer we die uitlaten moeten we ook wel eens over gras, zand en steentjes. De luchtbanden zijn hier het meest geschikt voor.

Er was toevallig een aanbieding op de voetenzak van Dubatti. Wij zijn voor een zwarte leren voetenzak gegaan en die kregen wij er gratis bij.

Nadat we alles besteld hadden, zou de kinderwagen eind november geleverd worden.

Vorige week kregen we een mailtje van Baby Park en daar konden we zelf aangeven welke datum we het wilde bezorgen. Zo snel mogelijk natuurlijk, hihi! Afgelopen week hebben wij de Dubatti kinderwagen ontvangen en in elkaar gezet.

dubatti kinderwagen

Diezelfde avond hebben mijn vriend en ik een rondje door de buurt gelopen met de kinderwagen.

De Dubatti kinderwagen loopt heerlijk!

Mocht je meer informatie willen, klik hier voor de Dubatti website.

Ik ben benieuwd welke kinderwagen jullie hebben, laat het mij weten in een reactie hieronder.

XXX
Jill

mommie update

Mommie update – week 28

Mommie update – week 29 (babyshower)

babyshower