Hoe maak je een ledikantje op?

hoe maak je een ledikant op

Wanneer je voor het eerst zwanger bent, is er voor alles een eerste keer. Zo ook het opmaken van een ledikantje of wiegje. Toen Louis nog in mijn buik zat vond ik het heerlijk om in zijn kamer te rommelen. Ik denk dat ik dat één van de leukste dingen vond van het zwanger zijn. Ik schoof met meubels en verplaatste hier en daar een accessoires. Nadat alles op zijn plek stond en mijn uitgerekende datum meer in zicht kwam. Was het tijd om het ledikantje op te maken.

Een aantal dagen voordat Louis geboren werd heb ik zijn bedje opgemaakt. Ik wilde er zeker van zijn dat als wij terug kwamen van het ziekenhuis, dat zijn bedje al klaar stond.

Een ledikantje opmaken ziet er moeilijker uit dan het is. Wanneer je dit een aantal keer heb gedaan, doe je dit met 2 vingers in je neus.

Hoe je een ledikantje opmaakt, laat ik je in de video hieronder zien.

Maak jij jouw ledikantje ook zo op, of heb je een andere manier?! Laat het mij weten in een reactie hieronder.

Veel lees & kijk plezier!
xxx Sterrenwolkje

Luiertas Stokke

Wat neem ik mee in de luiertas?!

Favoriet van Louis

bibs speen