Huilbaby?

huilbaby

Louis is nu 6 weken oud, maar hoe gaat het nu met ons? Ik heb al enige tijd niks meer geupload, omdat ik kapot ben… Mijn vriend en ik hebben het zwaar. Louis is namelijk een huilbaby.

Toen ik nog zwanger was van Louis had ik mij niet kunnen voorstellen dat het zo zwaar zou zijn. Laat staan dat ik er überhaupt over nagedacht had dat Louis een huilbaby zou zijn.

De eerste 2 weken toen de kraamzorg er nog was ging het goed. Het was zwaar, maar Louis sliep veel meer dan nu. Na die 2 weken, was Louis steeds vaker wakker en aan het huilen.

Hij huilde niet alleen om het huilen. Nee hij heeft ook last van krampjes en moeilijke ontlasting. Dit alles bij elkaar is Louis de hele dag wakker en aan het huilen. Mijn vriend en ik hebben al van alles geprobeerd. Verschillende soorten voeding.

Louis krijgt nu Nutrilion Omneo, dit zou er voor moeten zorgen dat de darmkrampjes minder zouden worden. Louis is nu 6 weken oud en we zien nog geen verbetering. Ik denk dat de darmkrampjes erbij horen en dat Louis hierover heen moet groeien.

Niet alleen de darmkrampjes zijn erg vervelend, maar Louis heeft ook moeilijk ontlasting. Soms poept hij 3 dagen niet! Hierdoor krijgt Louis ook erg last van zijn buik.

Afgelopen week zijn we met Louis naar de huisarts geweest, omdat mijn vriend en ik dachten dat hij misschien koemelkallergie zou hebben. Dit was niet het geval en ze gaf ons de diagnose dat Louis een huilbaby is. Dit vermoeden hadden wij al, maar wanneer je dit van een arts hoort schrik je toch wel even. De huisarts vertelde ons dat we een afspraak moesten maken bij het consultatiebureau. Het consultatiebureau kan hier ons bij begeleiden.

De afspraak die we bij het consultatiebureau hadden gemaakt is helaas geannuleerd i.v.m het Corona virus. Mijn vriend en ik proberen het beste ervan te maken.

Wij leven van dag tot dag. De ene dag is Louis alleen maar aan het huilen en de andere dag lijkt Louis wel een heel ander kind. Hij is dan een stuk vrolijker en rustiger.

Dit alles bij elkaar is erg zwaar. Het is hartverscheurend om mijn zoon zo overstuur te zien huilen en je niet weet wat er is. Ik probeer Louis altijd te troosten, maar soms moet ik zelf getroost worden. Het is niet altijd een roze wolk…

Maar mama houdt van jou kleine vent en ik ben gek op jou!

bevallingsverhaal

Bevallingsverhaal

Heerlijk ruikende billetjes!

Weleda Liniment reinigingsmelk