Mommie update – week 25

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Op mijn blog wil ik jullie op de hoogte houden van mijn zwangerschap. Het lijkt mij leuk om mijn ervaringen te delen via deze blog.

Hoe het met mij gaat? Ik ben nu 25 weken zwanger van een jongetje en voel me oke… Ik ben vanaf het begin extreem vermoeid en kan heel de dag slapen. Maar ja dat hoort erbij. Voorderest gaat het goed met mij.

Nu begint eindelijk mijn buikje te groeien. Ah wat vind ik dat fijn zeg. Superleuk om te zien dat je lekker groeit. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten. 12 februari 2020 is de uitgerekende datum. Dus ik moet nog even geduld hebben.

De babykamer is bijna klaar en ik hou jullie up to date. Elke keer wanneer ik iets nieuws voor het babykamertje koop, zal ik er een baby room tour van maken.

Ik wil jullie graag meenemen met het kopen van verdere baby accessoires en sta open voor feedback en ervaringen. Laat het mij zeker weten in de reacties onder de blog posts.

Verder wil ik hier leuke DIY’S (do it yourself) delen.

Dit is mijn eerste blogpost en ga ongeveer 2 keer per week uploaden. Wil je niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, zo mis je geen een nieuwe post.

Veel lees plezier,
Jill

DIY – Dino lamp

DIY - Dino lamp