Mommie update – week 29 (babyshower)

babyshower

Terwijl ik dit schrijf ben ik alweer 30 weken zwanger. Nog 10 weken! Het aftellen is nu echt begonnen, yes!
Vorige week heb ik een super leuke verassing gehad…

Namelijk een babyshower! Mijn lieve collega’s hadden dit voor mij geregeld. Ikzelf mocht niks van de voorbereidingen weten, ik mocht alleen data doorgeven dat ik zou kunnen. Oh en wat vind ik dit moeilijk om niet de controle ergens over te hebben! Mijn vriend en mijn collega’s hielden hun lippen stijf op elkaar, wanneer ik hun iets vroeg over de babyshower.

Ja en toen was het zover. Ik had een klein vermoeden dat het donderdag 28 november 2019 zou zijn, omdat mijn vriend opeens ’s ochtends vroeg alles thuis ging schoonmaken. Normaal doet hij ook wel het huishouden, maar nu was het anders. Hij maakte zelfs de keukenkastjes schoon, haha! (Dit mag hij trouwens vaker doen) Ik hielp hem die ochtend mee met het huishouden en daarna ging ik mij klaarmaken, want mijn vriend wilde met mij boodschappen doen. Nadat ik gedoucht had, deed ik mijn make-up. Mijn vriend kwam elke keer naar mij toe of ik al klaar was en dat ik moest opschieten. Dit was natuurlijk wel een beetje verdacht. Achteraf waren er al een paar collega’s aan het wachten voor mijn huis, totdat ik de deur uit zou gaan.

Nadat ik helemaal klaar was, zijn mijn vriend en ik boodschappen gaan doen. Dit duurde wat langer dan normaal en na ongeveer ander half uur reden we richting huis. Ondertussen was ik wel een beetje zenuwachtig geworden, omdat ik sterk het vermoeden had dat vandaag de babyshower zou zijn.

Toen we de straat in reden, zag ik tot mijn verbazing geen één auto die ik herkende. Ik twijfelde of de babyshower dan toch vandaag zou zijn…

Ik maakte de deur open en zette de boodschappen in de hal. Het was muis stil in mijn huis. Ik liep wat verder mijn hal in en zag door het glas van mijn woonkamer deur, blauwe slingers.

Ik deed de deur open en daar zaten al mijn collega’s! Wat was dit superleuk. Ondanks dat ik een vermoeden had, was ik toch erg verrast.

Wat was mijn woonkamer leuk versierd met allerlei blauwe decoratie slingers. Ook stond er allerlei lekkers op de eettafel.

babyshower

Hoe leuk is deze taart en wat was hij lekker zeg!

babyshower

Mijn collega’s hadden aan alles gedacht en er ontbrak niks.

Nadat ik de taart had aangesneden en iedereen een stuk had, begonnen we aan een spelletje. Ik kreeg een blinddoek op en moest aan luiers ruiken, wat erin zat. Nadat ik de 5 luiers had geraden, moest ik ook nog wat baby voedsel eten. Oeh, sommige potjes waren echt niet lekker…

babyshower

En toen was het tijd voor de cadeautjes! Op elk cadeau verpakking stond een babyfoto. Ik moest voordat ik het cadeau openmaakte raden wie het was. Dit was echt superleuk om te doen!

De baby en ik zijn super verwend en wil mijn lieve collega’s bedanken voor deze hele leuk middag.

Terwijl ik deze blog schrijf, hangen alle slingers nog in de woonkamer.

Tot snel,
xxx Jill

Dubatti kinderwagen

Hoe kies je de juiste kinderwagen?

Rituals – The perfume genie

The Perfume Genie