Mommie update – week 30 (Sinterklaas)

sinterklaas

Elke keer wanneer ik een mommie update schrijf, denk ik zo er is weer een week voorbij en ja wat gaat het eigenlijk toch snel. Voor mijn gevoel is het nog zo ver weg, maar eigenlijk is het al zo dichtbij. Over 4 weken mag ik met zwangerschapsverlof en ik kan niet wachten!

Deze week hadden mijn vriend en ik een afspraak met de kraamverzorgster. De kraamverzorgster kwam die middag bij ons thuis, voor een intake gesprek. Ik wist zelf niet zo goed wat ik hierbij moest voorstellen, maar dat was al snel duidelijk.

De dame vroeg wat persoonlijke dingen en daarna vertelde ze wat we van hun konden verwachten. Het intake gesprek duurde een klein half uurtje en daarna ging ze weg. Wij hebben gekozen voor de Kraamvogel. Waarom ik hun gekozen heb, geen idee eigenlijk haha. Ik kwam hun tegen op internet en ze spraken mij aan.

De dagen erna moest ik nog een paar cadeautjes voor Sinterklaas kopen. Mijn vriend, moeder en stiefvader vieren dit altijd samen. Wij kopen dan allerlei cadeaus voor elkaar en maken er een gezellige avond van. Ik kijk hier altijd super erg naar uit.

De rest van de week heb ik rustig aan gedaan…

Voor aankomende week heb ik nog wat ’to do’ dingen op mijn lijstje staan.
– Proefdruk van geboortekaartjes laten maken.
– Ouderschapsverlof inplannen.
– Review Luvion Babyfoon

Voor de rest heb ik het deze week rustig aangedaan…

xxx
Jill

Luvion essential babyfoon

Welke babyfoon hebben wij?

Wat is een babynestje?

MamaLoes babynestje