Mommie update – week 33

schommelstoel

Deze week had ik een afspraak bij de GGD en kreeg ik mijn schommelstoel voor de babykamer binnen.

Vanaf 16 december 2019 kan je vanaf 22 weken zwangerschap de kinkhoest vaccinatie GRATIS laten prikken. Ze noemen de kinkhoest vaccinatie ook wel de ’22 weken prik’. Ikzelf heb de vaccinatie bij 33 weken laten prikken. Ik heb hiervoor gekozen, omdat mijn baby dan beschermt is tegen kinkhoest en hierdoor zelf geen prikje meer hoeft te krijgen.

Ik ben erg bang voor de pijn van een prik, maar die viel echt heel erg mee! ’s Avonds was de plek waar de prik was gezet een beetje beurs, maar ik voelde mij goed. De dag erna had ik last van spierpijn, maar alles viel reuze mee.

In de loop van de week kreeg ik eindelijk mijn schommelstoel voor de babykamer binnen. Ik kon niet wachten om de stoel in elkaar te zetten! Ik heb de stoel online besteld, klik hier voor meer informatie.

Ikzelf kende de webshop sklum.com nog helemaal niet. Ik twijfelde ook of ik hem hier moest bestellen, maar alles is gelukkig goed gegaan. Het duurde wel iets langer dan dat ze beloofd hadden, maar dat geeft niet. Ik snap dat december een drukke tijd is.

schommelstoel sklum

Nadat de schommelstoel in elkaar was gezet, heb ik ‘hem’ een mooi plekje geven in de hoek van de kamer. Op 5 december vierde mijn familie en ik Sinterklaas en ik had een schapenvacht cadeau gekregen. Ik heb de schapenvacht in de stoel neergelegd. Ik wilde perse een schommelstoel in de babykamer, omdat ik dit er leuk uit vind zien en om heerlijk met de ‘kleine’ in te schommelen.

Nou dit was het wel weer voor deze week. Volgende week ben ik alweer 34 weken en hebben we nog een aantal dingen die we moeten kopen voor de ‘kleine’.

XXX
Jill

babyshower

Mommie update – week 32

Onrustige benen…

onrustige benen magnesium