Mommie update – week 34

oliebollen bakken

Dit was alweer de laatste week van 2019. Voor mijn gevoel is de december maand voorbij gevlogen en dat is maar goed ook, want ik kan niet meer wachten totdat ik mag bevallen…

Ik kan niet wachten totdat ik mag bevallen en jou mag ontmoeten. Ik ben ook totaal niet bang voor de bevalling. (gelukkig maar, hihi!) Ik vind het juist iets super moois. Ik ben benieuwd als de bevalling bezig is, of ik hier nog zo over denk haha.

Deze week hadden mijn vriend en ik niet zoveel op de planning staan.

Wij hebben oud & nieuw thuis gevierd met wat vrienden. Het was erg gezellig en ik heb ook nog oliebollen gebakken. Sinds vorig jaar bak ik mijn eigen oliebollen en ik wil dit eigenlijk als traditie voortzetten. Het lijkt mij leuk om later met de ‘kleine’ ook samen oliebollen te bakken.

Op de valreep had ik ook nog een staatslot gekocht, maar niks gewonnen… Ik vind de spanning altijd erg leuk.
Het zal je maar gebeuren dat je de hoofdprijs wint. Jeetje, wat zou ik dan als eerste kopen? Ik denk dat ik dan een heel nieuw interieur zou aanschaffen, zodat alles lekker nieuw is als de ‘kleine’ geboren wordt.

De rest van de week was ik de dagen een beetje kwijt. Ik wist niet zo goed welke dag het eigenlijk was. Dit heb ik eigenlijk altijd een beetje na de feestdagen.

Verder in de week had ik nog een afspraak bij de verloskundige. We hebben toen een soort van bevallingsplan opgesteld. Het stelde niet zoveel voor. Ik heb mijn voorkeuren aangegeven, maar we zien wel hoe het loopt. Nadat we dat besproken hadden, heeft de verloskundige nog even naar ‘jouw’ hartje geluisterd en zijn we daarna boodschappen gaan doen.

Volgende week hebben wij weer een echo op de planning staan en kunnen we voor de laatste keer nog even naar je kijken in mijn buik. Nu valt er weinig te zien, omdat je al helemaal ingedaald ligt.

xxx
Jill

bebe-jou

Welk babybadje hebben wij?

Dr.Brown’s voedingsflesjes

dr.brown fles