Mommie update – week 35 & 36

mommie update

Nu ik deze update schrijf, kom ik er eigenlijk achter dat ik een beetje achterloop… Ik ben nu namelijk al 37 weken zwanger.

De afgelopen 2 weken heb ik het rustig aan gedaan. Ik merk dat ik het nu best zwaar vind. Ik heb erg last van mijn rug. Ik weet gewoon niet hoe ik ’s avonds moet zitten of liggen op de bank. Ik ben daarom ook in week 35 voor het eerst naar de fysio geweest voor mijn rug. Dit gaf zeker verlichting. Ik ga nu ongeveer 2 keer per week om rug goed te laten masseren.

Daarnaast heb ik nog een standaard controle gehad bij de verloskundige en die was goed. Ze checken altijd even mijn bloeddruk en ze luisteren naar het hartje van onze baby.

Verder had ik een shop middagje met mijn moeder gepland, om de laatste dingetjes te kopen. Ik moest nog wat spullen hebben voor mijn vluchtkoffer.
Zo heb ik een groot shirt gekocht, waar ik graag in wil bevallen.

In week 36 wilde ik het rustig aan doen, omdat ik best veel afspraakjes had deze week. Ik heb daarom heerlijk een gezichtsbehandeling laten doen. Dit was echt heerlijk! Ik denk dat ik voor mijn bevalling nog een keertje ga.

Eind van de week zijn mijn vriend en ik naar mijn vader gegaan en zijn heerlijk uiteten geweest.

Nou ik spreek jullie volgende week weer!

xxx
Jill

korbell luieremmer

Welke luieremmer hebben wij?

Hemeltje

hemeltje mamaloes