Mommie update – week 37

mommie update week 37

Yes, het einde komt inzicht! Wat duren die 40 weken lang zeg, voordat ik jou eindelijk in mijn armen heb…

Deze week vind ik één van de zwaarste weken die ik tot nu toe heb gehad. Ik slaap zo slecht, ik denk nog maar 3 uur per nacht. Daarnaast heb ik ’s avonds af en toe wat oefenweeën en word ik hierdoor een beetje nerveus. Elke keer wanneer dat gebeurt, denk ik dat de bevalling gaat beginnen. Jammer genoeg is dit nog niet het geval en zit jij nog lekker in mama’s buik.

Of ik nerveus voor de bevalling ben?
Nee dat ben ik niet. Ik heb zoiets van laat maar komen! Wij vrouwen kunnen dit en ik denk dat dit iets is wat je nooit meer vergeet. Tuurlijk weet ik dat het pijn gaat doen, maar ja dat hoort erbij. Ik vind het wel spannend, om jou voor het eerst te zien en hoe papa reageert als je op mijn borst wordt gelegd. Daarnaast is papa het meest nerveus om de navelstreng door te knippen, haha! Hij vindt dit zo eng…

Deze week had ik ook weer een standaard controle bij de verloskundige en moest ik mijzelf wegen. Ik ben nu in totaal 10 kilo aangekomen en ben nu bijna 38 weken zwanger. De verloskundige vertelde mij dat dit super goed is en iets onder het gemiddelde zelfs is. Voor mijn gevoel eet ik alles wat los en vast zit en dacht ik eigenlijk dat ik wel meer was aangekomen.

Volgende week ga ik het zoals iedere week weer rustig aan doen en ben ik benieuwd of je nog in mijn buik zit.

xxx
Jill

eerste geboortepakje

Wat wordt zijn eerste geboortepakje?

Box organizer

AliExpress box organizer