Philley

philley

Ik ben altijd al gek geweest op gadgets en al helemaal op baby producten. Ik wil thuis alles zo makkelijk en snel kunnen gebruiken voor Louis en helemaal in de nacht. Zo kwam ik de Philley tegen. Hieronder zal ik je vertellen wat de Philley is en of het makkelijk in gebruik is.

Wat is een Philley? Philley is een voorraad pot voor je flesvoeding. Nu hoor ik je denken, waarom? De flesvoeding uit de winkel zit toch ook al in een pot?! Dit is niet zomaar een pot. Nee dit is een pot die de exacte dosering van één afgestreken maatschepje geeft per klik. Hoe handig!

philley

Ongeveer 9 maanden geleden kocht ik de Philley. Ik had op hun website gelezen dat niet alle flesvoeding geschikt is voor de Philley. Ik stuurde Philley een bericht via Instagram, om te vragen of Louis zijn flesvoeding (pepti) hier geschikt voor was, maar ik moet nog steeds antwoord krijgen…

Op goed geluk kocht ik de Philley en je raadt het al… Louis zijn flesvoeding was hier NIET geschikt voor. Doordat Nutrilon Pepti wat dikker is dan standaard flesvoeding, krijg je niet de goede dosering. Ik baalde hier ontzettend van, maar ik kon hem ook niet meer terug brengen want ik had hem immers al gebruikt. Ik wilde de Philley wel graag gebruiken, dus deed ik de Olvarit fijne granen erin. Zo kon ik makkelijk en snel pap maken.

Ondertussen is Louis overgestapt op standaard flesvoeding en is de Philley weer in gebruik.

Voordelen van Philley:
Exacte dosering (de interne splitter zorgt voor afgestreken schepjes)
Snel klaar (klik, klik, klik, en klaar is je fles)
Geen geknoei (eenvoudig systeem, praktisch in gebruik) 
Handig voor thuis en op reis  (in Philley past minstens een half pak babyvoeding)

Naast dat ze erg handig zijn, zien ze er ook nog eens leuk uit! Ik heb er 2 thuis. De baby blue en galactic green. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren.

philley

Ik gebruik de Philley nu ongeveer 9 maanden en vind dit echt een gadget. Het werkt goed, is handig en ziet er ook nog eens leuk uit. Ik vind het handig dat de flesjes snel klaar zijn, want Louis is nogal ongeduldig en helemaal in de nacht. Daarnaast is het niet alleen handig voor thuis, maar wanneer je de deur uitgaat heb je altijd genoeg melk bij je en is je flesje zo gemaakt.

philley

Philley is verkrijgbaar voor €21,95 op hun eigen site.
Maar houdt de Kruidvat goed in de gaten want ik scoorde daar vorige week de Philley voor maar €5!

Ik ben benieuwd of jullie de Philley gebruiken?

xxx
Sterrenwolkje

ziekenhuisopname

Ziekenhuisopname: slaapproblemen

Te lang geleden…

louis update