Rituals – The perfume genie

The Perfume Genie

Deze blog gaat voornamelijk over zwangerschap en baby, maar zo nu en dan lijkt het mij ook leuk om over andere ‘dingen’ te schrijven. Daarom leek het mij leuk om een review te schrijven over een Rituals product. Nu helemaal met de feestdagen, want mocht je dit een gaaf product vinden kan je het op je kerst verlanglijstje zetten en wie weet ligt die dan wel voor je onder de boom.

Ik vind het heerlijk om in de winter, lekker thuis onder een dekentje met alle kaarsjes aan tv te kijken. Maar nog fijner vind ik het als mijn huis lekker ruikt.

Rituals – The perfume Genie

Wat is de Perfume Genie en wat kan ik ermee doen?

De Perfume Genie is een parfum verspreider/diffuser. Maar niet zomaar een gewone! Nee, je kan de diffuser via je telefoon instellen. Dit doe je door de Rituals app te downloaden. De app is makkelijk in gebruik en werkt met WiFi. Hier vertel ik later meer over.

De diffuser ziet er mooi en stijlvol uit en past in ieder interieur. Ik ben gek op gouden accessoires, dus deze past bij mij thuis super.

De diffuser bestaat uit 2 delen. Je draait de diffuser gemakkelijk open, zodat je er een parfum cartridges in kan doen. Ikzelf heb de geur Karma, wat ik een heerlijke frisse/relaxte geur vind. Nadat ik de cartridges erin heb geklikt en de bovenkant heb dicht gedraaid. Steek ik de stekker in het stopcontact. Wat ik jammer vind is dat de diffuser altijd in het stopcontact moet bij gebruik, omdat ik de diffuser eigenlijk op mijn salontafel wil hebben staan…

The Perfume Genie

Nadat je de app heb geïnstalleerd kan jezelf je voorkeuren aangeven. Ik heb een gemiddelde woonkamer, maar ik zet de parfum hoeveelheid op sterk en de kamer grootte ook op zijn hoogst. Dit doe ik omdat ik van sterke geuren houdt. Hier moet je zelf even kijken wat jij het prettigst vind.

The Perfume Genie

Nadat ik mijn voorkeuren heb aangegeven, kan je ook een schema instellen. Dit is erg handig, want zo werkt de diffuser automatisch. Ook vind ik het fijn wanneer ik uit mijn werk kom en mijn huis ruikt lekker.

The Perfume Genie

Zo alles is geïnstalleerd dus de Genie kan zijn werk doen!

Mijn mening:
Ik ben zeker enthousiast en verrast! Ik had niet gedacht dat ik de Genie zo goed zou ruiken in de woonkamer. Normaal heb ik de gewone geurstokjes van Rituals, maar die ruik je totaal niet in mijn woonkamer. Ik gebruik de Genie nu ongeveer een week en de ene dag langer dan de andere dag. Het valt mee hoeveel eruit de cartridge is. Ik had verwacht dat dit meer zou zijn. Rituals zegt, dat je 270 uur met 1 cartridges kan doen.

Voordelen:
– The Perfume Genie ziet er chique en stijlvol uit.
– Verspreid de geur goed in een grote ruimte.
– Werkt automatisch.

Nadelen:
– The Perfume Genie is behoorlijk prijzig.
– Je hebt altijd een stopcontact in de buurt nodig.
– De cartridges zijn niet goedkoop.

The Perfume Genie is te koop voor €99 en daar komt nog een cartridges van €35 bij.

Ik ben benieuwd of jullie The Perfume Genie thuis hebben of hem zouden aanschaffen. Let me know!

xxx
Jill


babyshower

Mommie update – week 29 (babyshower)

Welke babyfoon hebben wij?

Luvion essential babyfoon