Te lang geleden…

louis update

Het afgelopen jaar was chaotisch. Ik heb in maart ontslag genomen bij een parfumerie waar ik 4,5 jaar heb gewerkt. Ik wilde iets anders…

Ik ben toen voor een webshop op de klantenservice afdeling gaan werken. Dit was totaal iets anders. Een nieuwe uitdaging. Naast het klantenservice werk heb ik een beauty salon aan huis. Vanaf maart 2021 mocht mijn beautysalon weer open en was ik non stop naast mijn andere job constant aan het werk in mijn salon. Ik werkte 3 dagen op kantoor en 4 dagen in mijn beautysalon. Mijn beautysalon groeide in een korte tijd zo snel dat ik in juli heb besloten om fulltime in mijn beautysalon te werken. Tot op de dag van vandaag is dit de beste beslissing ooit!

Ik had nooit durven dromen dat ik van mijn passie mijn fulltime job zou kunnen maken. Daarnaast is het heel fijn te combineren met een kleine thuis. De kleine is alweer bijna 2 jaar. Ik zeg het vaker, maar wat gaat de tijd snel en het wordt steeds leuker met Louis. Louis begint meer zijn draai in het leven te vinden, heb ik het idee. Haha!
Het eerste 1,5 jaar met Louis was heel hectisch, maar er komt meer rust in de tent. Louis slaapt sinds 3 maanden door, Halelujah! Hij is meer zen overdag en kan zich beter vermaken.

Nu er meer rust in de tent is wil ik het bloggen weer oppakken. Het afgelopen jaar heb ik hier meerdere malen over nagedacht, maar het kwam er helaas niet van…

Naast mijn fulltime job wil ik weer actief bezig zijn met mijn blog en jullie voorzien van leuke blog posts. Naast dat mijn blog voornamelijk over baby/kind gerelateerde dingen gaat, wil ik mijn blog uitbreiden. Denk aan product reviews, leuke do it yourselfs en nog veel meer.

Ik heb er weer helemaal zin in en kan niet wachten om bezig te zijn met mijn blog! Mocht je niks willen missen schrijf je hiernaast in voor de nieuwsbrief.

Zie jullie snel bij mijn volgende post!

-xxx- Sterrenwolkje

philley

Philley

Louis update – November 2021

louis update