Vegan baby verzorging van Action

emma x oliver baby

Afgelopen week was ik in de Action en kwam ik daar een super leuke baby verzorgingslijn tegen. Ik kon niet kiezen wat ik wilde hebben, dus heb ik alle producten mee naar huis genomen.

De verzorgingslijn heet Emma x Oliver. Ikzelf heb hier nog nooit van gehoord en kan over dit merk ook niks op internet vinden. Wat ik wel een beetje raar vind, want het merk ziet er superleuk uit en wanneer ik dit voor mijn kindje wil gebruiken, wil ik toch altijd research doen.

Emma x Oliver is een natuurlijk product en bevat natuurlijke ingrediënten. Het merk is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige baby huid. Dermatologisch getest en een hypo allergene formule. Wat ik erg bijzonder vind, is dat de producten vegan zijn. Dit is natuurlijk helemaal van nu!

emma x oliver baby

De verzorgingslijn bestaat uit 2 producten:
– Baby body wash
– Baby nappy cream

Baby body wash
Emma x Oliver heeft een baby body wash, die te verkrijgen is in 2 verschillende verpakkingen. Op de ene verpakking vind je een pinguïn en op de andere een konijntje.

emma x oliver baby

De baby body wash bevat een Jelle achtige substanties en heeft geen geur. Wat ik aan de ene kant jammer vind, omdat ik mijn kindje lekker wil laten ruiken en aan de andere kant misschien ook alleen maar goed. Dat er geen geurstoffen aan de producten is toegevoegd. Dit kan alleen maar voor allergische reacties zorgen bij je kindje.
Wanneer ik een beetje op mijn hand aanbreng en onder de kraan doe, gebeurt er eigenlijk niet veel. Het product begint minimaal te schuimen.

emma x oliver baby

Baby nappy cream
Daarnaast heeft Emma x Oliver ook een baby nappy cream. Hier ben ik zeker over te spreken!
Hoe schattig is deze tube, met een giraffe erop!

emma x oliver baby

Wanneer je in de tube knijpt komt er een dikke witte substantie uit. Het product lijkt te dik om uit te smeren, maar dat valt reuze mee. Het product heeft veel weg van Sudocreme.
Het product zorgt ervoor dat de schrale billetjes weer gevoed en verzacht worden.
Wat ik fijn vind is dat de tube gemaakt is van 50% gereyceld plastic en het doosje gemaakt is van 90% gereyceld papier. Dit vind ik fijn omdat het beter is voor de natuur als we aan reycling doen.

emma x oliver baby

Mijn mening:
Ja, wat vind ik eigenlijk van deze producten? Ik vind deze producten superleuk om neer te zetten in de babykamer. De verpakkingen zien er zo schattig uit. De body wash is oké, ik ben niet razend enthousiast. Maar waarom weet ik eigenlijk ook niet. Misschien omdat ik de geur van Zwitsal gewend ben. Daarin tegen vind ik de baby nappy cream, geweldig! Dit product zal ik zeker weer aanschaffen.

De producten zijn te koop bij de Action.
– Baby body wash €2,49
– Baby nappy cream €2,49

Ik ben benieuwd welk merk jij voor kindje gebruikt, laat het mij weten in een reactie hieronder.

xxx
Jill

mommie update week 27

Mommie update – week 27

BiBS speentjes

BIBS speentjes