Wat is een babynestje?

MamaLoes babynestje

Een babynestje is een soort mandje voor je baby, gemaakt van zachte stof. Je kindje kan er een klein dutje in doen, je kan het gebruiken als box kleed of als rustplek voor je kleine als jullie onderweg zijn. Het is klein en licht, waardoor het makkelijk te vervoeren is.

Het uiterlijk van het nestje doet een beetje aan een hondenmand denken. Rondom het mandje zit een opstaande rand, gemaakt van kussenachtig materiaal. Het is een warm, knus plekje voor je kindje om in te liggen. 

In de rand van het nestje zit een touwtje, waarmee je de maat helemaal kan aanpassen op jouw baby. Je baby voelt zich hierdoor geborgen, net als bij inbakeren. Een vertrouwd gevoel, net als toen hij veilig in de baarmoeder zat.

Welk babynestje hebben wij?
Wij hebben gekozen voor het babynestje van MamaLoes. Wij vonden dit design erg leuk met de sterren en het babynestje is goed geprijsd.

Dit Babynestje is voorzien van een stijlvol motiefje en is omkeerbaar, zodat je de print om kunt draaien. Zo heb je weer een andere look!

MamaLoes babynestje

Verder is het mooie nestje gemaakt van kwalitatief zeer goed materiaal wat bestaat uit katoen en polyester, dus stevigheid en veiligheid is gegarandeerd! Hij is ideaal om mee te nemen onderweg of op visite, je kunt hem namelijk makkelijk overal neerleggen. 

MamaLoes babynestje

Hoe gebruik je een babynestje?
Je legt je baby in het nestje zoals je hem ook in zijn bedje zou leggen: op zijn rug. Het ronde deel van het babynestje is de bovenkant, daar komt het hoofdje van je baby te liggen. Zijn voeten komen bij het deel waar de touwtjes zitten. Het is handig om een hydrofiele luier in het nestje te leggen, dat scheelt je weer wat wasbeurten.

MamaLoes babynestje

Gebruiken jullie een babynestje? Let me know in een reactie hieronder!

xxx
Jill

sinterklaas

Mommie update – week 30 (Sinterklaas)

Mommie update – week 31

happy horse