Wat wordt zijn eerste geboortepakje?

eerste geboortepakje

Één van de leukste dingen om te doen in mijn verlof alles gereedmaken voor de ‘kleine’ Zo heb ik de afgelopen weken allerlei babywasjes gedaan. Dan is het nu tijd om zijn eerste geboortepakje uit te zoeken. Oh, wat vind ik dit lastig zeg!

Mijn vriend is de moeilijkste niet en laat mij lekker mijn gang gaan. De vluchtkoffer is bijna klaar. Nu alleen nog het eerste pakje uitzoeken.

Ik vind dit nog erg lastig, omdat ik zoveel leuke kleertjes heb. Ik weet ook niet zo goed, wat handig is als de ‘kleine’ net geboren is. Kies ik voor een boxpakje of ga ik voor een totale outfit met broek en top.

Ik heb nu 2 outfits uitgezocht. Sowieso heb ik voor allebei de outfits een wit rompertje. Die komt onder zijn eerste outfit.

Laatst liep ik met mijn schoonmoeder in de Zeeman en zag ik dit superleuke teddybeer boxpakje. Ik zei meteen tegen mijn schoonmoeder dat ik dit wilde hebben als zijn eerste pakje. Mijn schoonmoeder vond het boxpakje superleuk en kocht het voor ons. (Dankje wel)

Nadat ik thuis was gekomen, heb ik meteen het boxpakje gewassen en in de vluchtkoffer gedaan.

Ik heb op internet nog even gekeken naar een uitzetlijst voor een vluchtkoffer en kwam er achter dat het verstandig is om meerdere outfits te hebben… Jeetje, nog meer keuzes maken dacht ik toen.

Nadat ik de uitzet lijst had bekeken, ben ik naar zijn kast gegaan en heb daar nog een outfit gekozen. Dit is een broekje met vest. Deze komt van de Prenatal en heb ik gekregen van mijn tante.

Het uitzoeken ging makkelijker dan ik dacht en heb alle 2 de outfits in de vluchtkoffer gedaan. Daarnaast heb ik 2 mutsjes en nog één paar sokjes erbij gedaan.

Ik heb de vluchtkoffer dicht gedaan en nu is het wachten totdat de ‘kleine’ er is…

Vonden jullie het moeilijk om een geboortepakje uit te kiezen? Let me know, in een reactie hieronder.

xxx
Jill

hemeltje mamaloes

Hemeltje

Mommie update – week 37

mommie update week 37