Welk babybadje hebben wij?

bebe-jou

Eén van de leukste dingen van mijn zwangerschap, is de babyuitzet kopen. Heerlijk vind ik het om op internet rond te kijken naar de babyspulletjes en daarna in de winkel aan te schaffen.

Zo hadden wij natuurlijk ook een babybadje nodig.

Welke hebben wij gekocht?
Nadat ik wat ‘research’ had gedaan op internet zijn we de auto in gestapt en naar de Prenatal gereden. Ik had op internet gezien dat er een aanbieding was op de babybadjes, dus ik zou hoe dan ook met een badje thuis komen.

In de winkel hadden ze een aantal exemplaren staan en hebben wij wat rond gekeken. Wij zijn uiteindelijk voor de Bébé-Jou babybadje gegaan.

Wij hebben deze gekozen, omdat hij erg veilig is. Aan de onderkant van het badje zit een ‘click’ systeem waardoor je het badje makkelijk en veilig op de standaard klikt. Hierdoor staat het badje stevig en kan het niet meer bewegen.

Ook beschikt het badje een thermometer, waardoor je makkelijk de temperatuur kunt aflezen terwijl je het badje vult met water. De thermometer dient ook als stop, wanneer je deze eruit trekt loopt het badje leeg.

bebe-jou

Daarnaast bevat het badje ook nog 2 pompjes, die je kan vullen met wasgel. Ik vind het erg fijn dat de pompjes vastzitten aan het badje. Zo hoef je niet wanneer je je kindje vast houdt nog ergens zeep vandaan te halen. Hierdoor kan ik mij goed concentreren in het wassen van mijn kindje.

bebe-jou

Ik heb het badje al getest en het werkt supergoed. Wanneer er water in het badje komt staat het badje nog steviger.

Het badje is te koop voor €47,99 bij de Prenatal. Vergeet niet als je het badje gaat aanschaffen, de standaard ook te kopen. De standaard is te koop voor €34,99.

Ik ben benieuwd of jullie ook een badje gebruiken of een emmer. Laat het mij weten in een reactie hieronder.

xxx
Jill

onrustige benen magnesium

Onrustige benen…

Mommie update – week 34

oliebollen bakken