Welke babyfoon hebben wij?

Luvion essential babyfoon

De babyfoon is voor ons toch wel echt een ‘musthave’! Wij hebben een eengezinswoning en als onze kleine geboren is, ligt hij boven op de 1e etage te slapen. Daarom hebben wij gekozen voor een babyfoon.

Welke babyfoon hebben wij gekocht?
Luvion Essential babyfoon.

Waarom hebben wij de babyfoon van Luvion gekozen?
Nadat ik wat onderzoek op internet had gedaan, zag ik dat deze babyfoon het beste uit de test kwam en verschillende awards had gewonnen.

Ook hebben wij deze babyfoon gekozen, omdat deze NIET over WiFi gaat. Dit was voor ons doorslaggevend, omdat ik van mijn nicht had gehoord: dat wanneer je een babyfoon hebt die over WiFi gaat, misschien gehackt kan worden en dat ze dan met de beelden allerlei rare dingen kunnen doen.

Ook hebben wij de Luvion Essential gekozen, omdat met de ‘Black Friday deals’ de babyfoon was afgeprijsd voor €99!

Wat kan de Luvion Essential babyfoon?
De babyfoon heeft allerlei functies. Zo kan je slaapliedjes afspelen, maar ook via de babyfoon tegen je kindje praten. Wat ik ook erg fijn vind is dat je kan zien hoe warm het in zijn kamertje is.

Luvion essential babyfoon
Luvion essential babyfoon

Wanneer je de babyfoon aanschaft zit er een camera en een digitale monitor bij. Mocht je meerdere camera’s willen kopen, kan je die allemaal aansluiten op 1 digitale monitor.

Eigenschappen Luvion Essential babyfoon:

 • – Storingsvrij dankzij gecodeerd signaal en DECT technologie
 • – Mogelijkheid om maximaal 4 camera’s tegelijk aan te sluiten
 • – Inclusief temperatuurweergave, alarm, terugspreekfunctie en slaapliedjes
 • – 3,5 inch kleurenbeeldscherm met constante beeldkwaliteit
 • – Digitale zoomfunctie en nachtzicht
 • – Nachtzicht (tot 5 meter) wordt automatisch geactiveerd
 • – Waarschuwing bij geen bereik of batterij bijna leeg
 • – LED lampjes geven geluidsindicatie aan
 • – Dankzij VOX springt de babyfoon aan bij geluid
 • – Volume en gevoeligheid zijn instelbaar
 • – Ouderunit heeft een oplaadbare Lithium batterij

Mijn mening:
Ik ben zeer te spreken over de Luvion Essential babyfoon. Het design ziet er mooi en strak uit en alle functies werken goed.

Het enige nadeel vind ik: wanneer je met de digitale monitor in de buurt komt van de camera, maakt de monitor super veel geluid (een soort echo). Ik weet niet helemaal of dit hoort, maar normaal gesproken is de monitor beneden en de camera boven. Dus dan heb je er geen last van.

Ohja en nog een nadeel, ik vind de kwaliteit van het beeld niet helemaal oké. We leven nu bijna in het jaar 2020 en ik had toch wel gehoopt dat de kwaliteit beter was. Het is niet zo dat ik niks zie op de monitor, maar het had van mij scherper gekund.

Luvion essential babyfoon

Al met al ben ik zeer tevreden over dit product en raad hem dan ook zeker aan.

Mocht je geïnteresseerd zijn of willen bestellen, klik hier voor de goedkoopste prijs op dit moment.

Ik ben benieuwd of jullie een babyfoon gebruiken en zo ja welke? Let me know in een reactie hieronder.

xxx
Jill

The Perfume Genie

Rituals – The perfume genie

Mommie update – week 30 (Sinterklaas)

sinterklaas