Welke luieremmer hebben wij?

korbell luieremmer

Wat vind ik het leuk om spulletjes voor de ‘kleine’ te kopen. Niet alleen kleertjes of knuffels, maar ook praktische dingen. Zo hebben wij natuurlijk ook een luieremmer nodig. Op internet heb ik research gedaan, welke luieremmer het beste bij ons past.

Wat is voor ons van belang voor de perfecte luieremmer?
– De prijs
– Makkelijk in gebruik
– Geen ‘speciale’ navullingen nodig

Ik denk dat het laatste het belangrijkste voor ons is. (geen ‘speciale’ navullingen) Er zijn heel veel luieremmers op de markt waar je steeds navullingen/cartridges voor moet kopen. Ik vind dit onzin! De navullingen zijn hartstikke duur en je kan ze niet overal kopen. Niks is vervelender dat wanneer je de luieremmer wilt legen, je geen navullingen meer hebt en je ze eerst moet bestellen. Daarnaast zijn navullingen erg duur. Je komt al gauw per jaar op €200 alleen al voor navullingen.

Op internet heb ik goed research gedaan, voor de luieremmer die niet speciale navullingen nodig heeft. Zo kwam ik uit bij de Korbell luieremmer. Deze kan je zowel gebruiken met navullingen of gewone vuilniszakjes van de Action. Het viel mij nog erg tegen hoe weinig keus je hebt, qua luieremmers die je zonder speciale navullingen kunt gebruiken.

korbell luieremmer

Korbell luieremmer
De Korbell luieremmer is te verkrijgen in 3 verschillende kleuren: wit, mint groen en roze. Wij zijn voor de witte kleur gegaan, omdat deze het beste in zijn kamertje qua kleur past.

De Korbell luieremmer wordt bij verschillende winkels aangeboden.
Babypark €24,99
Bol.com €24,99
Mamaloesbabysjop €24,95

Naast dat wij geen ‘speciale’ navullingen nodig wilden hebben, vonden wij het ook belangrijk dat de luieremmer praktisch en makkelijk in gebruik is.

De Korbell luieremmer is makkelijk in gebruik, je hebt maar één hand nodig om een luier weg te gooien. Je drukt met je voet het pedaal in en de deksel gaat omhoog.

korbell luieremmer

Daarna druk de je de luier door het het afgesloten gat en weg is de luier.
Je kan zelfs ook nog de deksel op slot zetten. Dit is handig wanneer je nog een kindje hebt en die misschien wilt neuzen in de emmer, haha.

korbell luieremmer

Als de luieremmer vol is, zit er aan de zijkant een knopje waarmee je de voorkant van de emmer open kan maken. De vuilniszak verwisselen is echt een fluitje van een cent.

korbell luieremmer

Aan de binnenkant zit een haak met een mesje, waardoor je gemakkelijk de vuilniszak kunt afsnijden. Als je de vuilniszak heb afgesneden, kan je het deurtje weer dicht doen en is de klaar voor gebruik.

korbell luieremmer

Wij zijn zeer te spreken over de Korbell luieremmer. Het enige wat wij nog niet hebben getest zijn de poep luiers. Dit komt omdat ik nu 37 weken zwanger ben en de ‘kleine’ er nog niet is. Wanneer de ‘kleine’ er is zal ik zeker een update geven.

Ik ben benieuwd welke luieremmer jij gebruikt, laat het mij weten in een reactie hieronder.

xxx
Jill

hydrofiele luiers

Wat kan je allemaal met hydrofiele luiers/doeken?

Mommie update – week 35 & 36

mommie update